B&J
DATUM: 2013-11-30 | TID: 21:20:00 | KATEGORI: Mat/dryck

Har försökt sätta mig och plugga hela dagen men de har verkligen inte gått! Har inte fått en ända läxa gjord och jag sov ändå ut till klockan två. Nu ska jag sätta mig och äta ben and jerry's och kanske hjälpa mamma att julpynta. Har helt gett upp tanken på att ens försöka plugga.
 
 
 
 
 

Tre prov nästa vecka:(
DATUM: 2013-11-30 | TID: 17:09:18 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Fyfan vad jag hatar skolan!



Catching fire
DATUM: 2013-11-29 | TID: 23:36:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

For ju som sagt på bio med Elin och Wilma efter skolan. Vi såg catching fire (den andra hunger games filmen). Filmen var bra men den slutade mitt i filmen kändes de som. Efter bion satt vi på max och snackade ett tag men nu ska jag plugga och kanske se glee om det kommit något nytt avsnitt på swefilmer.
Var bara tvungen att slänga in lite bilder på julpyntet inne i stan, älskar julpynt och längtar som fan efter julen!

Plugg
DATUM: 2013-11-29 | TID: 14:52:57 | KATEGORI: Mat/dryck

Sitter i bibilioteket och fikar bullar och pluggar med Ella, Elin och Wilma nu. Snart ska jag, Wilma och Elin ner på stan och gå på bio. Vi får om vi äter nått också men jag är iaf mätt ifrån min bulle haha. Hade matteprov idag och de gick hur dåligt som helst! Kommer få C kanske till och med D! Aja nu är de helg och jag ska inte tänka mer på de. Hoppas ni får en bra helg. 
Puss!
 
 

Less
DATUM: 2013-11-28 | TID: 20:35:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Förlåt för att jag inte uppdaterade någonting igår men kände att jag hade fullt upp med skolan! Är så sjukt less på allt vill bara ha jullov och få sova ut. Men de är bara att rycka upp sig för imorgon är de matteprov! Har gjort ut rödkurs två gånger redan och alla arbetshäften så jag kan som inte plugga mer får hoppas att jag inte glömt allt tills imorgon. Måste få minst B på de här provet! Men imorgon är de ju inte bara matteprov utan fredag också och då blir de bio med mina fina!
Trettio dagar kvar tills jag är lika gammal som resten av världens 99or iaf i några dagar sen fyller dom femton-.-
Förlåt mig Wilma, för bilden;*

Spontan köp!
DATUM: 2013-11-26 | TID: 23:16:37 | KATEGORI: inköp

Klickade hem ett par uggs nyss, ett par vanliga låga, ljusbruna, helt perfekta till vintern. Har behövt ett par vinterskor ett bra tag nu så de var väl på tiden. Tack mamma du är bäst!♥
 
 

Bästa appen
DATUM: 2013-11-25 | TID: 18:46:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Hej, visste inte vad jag skulle blogga om så jag tänkte tipsa om en jätte bra app som jag använder mig av varje dag.
Tipsade Jonna om den på spanskan idag och tänkte att jag lika gärna kunde tipsa om den för resten av mina läsare i ett blogginlägg (bättre än ännu ett till inlägg om vad jag gjort i skolan). Appen heter List To Do och finns iaf till apple och förmodligen till android också. Du gör alltså en lista t.ex måndag och sen lägger du in vad du ska hinna göra innan du går och lägger dig sen prickar du bara av punkt efter punkt! Du kan också lägga in alarm osv om du vill bli påmind och du kan även göra inköpslistor mm. Är säker på att det finns mycket bättre appar att planera sin dag på en den här men den duger och tar inte så mycket plats i mobilen. Sen finns ju vanliga påminnelser och kalendern i mobilen men jag tycker bara dom är krångliga och där kan du inte heller pricka av vad du gjort och inte, så jag tipsar starkt om min app! Utan den hade mitt liv typ varit ett ända kaos, hade aldrig fått en ända läxa gjord.
 
 
 
 

gymnasium
DATUM: 2013-11-24 | TID: 12:17:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Hej i helgen har jag suttit och funderat över vilket gymnasium jag vill gå. Allra helst vill jag gå på Kungsholmen eller norra real men eftersom att ingen av dom har en ekonomi linje så känns Blackeberg som ett bra val. I fredags hade vi en tjej som berättade om de olika linjerna och vilka jobb/vidareutbildningar de lede till, hon sa då att man borde välja gymnasium efter vilken linje man vill gå och inte efter skola. Jag är väldigt säker på att jag vill gå ekonomi men om inte så lutar de åt natur vilket finns på både Kungsholmen och norra real. Men sen är ju alla de tre gymnasierna jag vill gå väldigt svåra att ta sig in på, har hört nånstans att de krävs A i nästan alla ämnen för att ta sig in på Kungsholmens natur linje, vilket jag ALDRIG kommer få! Men norra real, Kungsholmen och Blackeberg är kommunala gymnasium och jag har hört att de är ännu svårare att ta sig in på t.ex Viktor Rydbergs gymnasium som är privat ägt. Viktor Rydberg har också en ekonomi linje men det känns ju nästan omöjligt att ta sig in där om det är ännu svårare än på Kungsholmen. Vi får hoppas att det jag hörde om att de krävs A i nästan alla ämnen bara var överdrivet. 

här är en video om blackebergs gymnasium. Det finns även videos om t.ex kungsholmen, södra latin och många fler.

Frukost
DATUM: 2013-11-23 | TID: 15:02:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Gjorde bästa frukosten! Jag brukar vara jätte dålig på att äta frukost men inte idag! Blir en pluggdag idag tror jag eftersom att vi har massa prov näsa vecka. Tilda har musikcafé idag men jag tror inte jag ska komma för jag måste plugga de får bli nästa gång.

Äntligen helg!
DATUM: 2013-11-22 | TID: 17:28:00 | KATEGORI: Mat/dryck

Firar helg och att den hemskaste veckan i under hela högstadiet är över, med glee och pankakor! Det tog ett tag att baka dom eftersom att jag råkade tappa ner två ägg i golvet då jag skulle göra smeten men de gick ju bra tillslut! Helgen kommer att bestå av en massa plugg eftersom att vi har tre prov nästa vecka och tre till veckan efter de!
 

Årets önskelista!
DATUM: 2013-11-22 | TID: 06:06:48 | KATEGORI: Wanties/önskeoutfits

 

Köpte i Stockholm
DATUM: 2013-11-21 | TID: 22:24:00 | KATEGORI: inköp

Hej lyckades glömma att stiga av bussen utanför mitt hus så jag fick gå jätte långt i flera minusgrader i bara en iskall skinnjacka! Hur klantig får man va? Fick tillbaka mitt no prov som jag gjorde igår och jag fick A! Så är jätte nöjd. Nu tänkte jag visa de jag köpte i Stockholm:)
 Köpte även ett vitt nagelack och en conciler men fick ingen bra bild på dom.
Köpte inte så mycket men om ni undrar vart någonting är köpt så är det bara att fråga i en kommentar!

nananannana
DATUM: 2013-11-20 | TID: 20:08:59 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Hej kännde bara för att blogga lite. No provet idag gick bra (tror jag) de kändes iaf lätt! Spanska förhöret gick super bra men so lektionen gick åt helvete! Jag fattar fortfarande inte uppgiften eftersom att jag var sjuk då läraren gick igenom den med klassen och nu vägrar hon typ gå igenom den ordentligt med mig. Har fixat min svenska läxa nyss (åh hoppas ni älskar att höra om mina läxor) och nu ska jag duscha. Ska försöka sluta skriva så jävla mycket om hur det går i skolan osv för vem fan bryr sig egentligen haha?
Bjuder på en bild på mig själv för en gångs skull. Kännde att ni typ knappt vet hur jag ser ut höhö...

Vit choklad och saffran
DATUM: 2013-11-19 | TID: 18:07:00 | KATEGORI: Mat/dryck

Hej alla fina läsare! Sitter och njuter av kanske en av väldens godaste efterätter? Hittade receptet på en blogg som var med på blogg.se synas för ett tag sen, funderar på att fixa så att min blogg också blir med där. Klicka här för att komma till bloggen.
Suddigaste bilden någonsin och min hand såg blå ut haha!
 
här har ni receptet också:
4 portioner
 
150 g vit choklad
3 dl vispgrädde
2 ekologiska ägg
1 g saffran

Rör ner saffran i grädden och vispa det luftigt i en bunke och vispa äggen tills de blir ljust gula i en annan bunke. Smält chokladen i micron och vispa ner den i äggsmeten. Vänd ner grädden och häll upp i små formar. Ställ i kylen (gärna över natten!)

-
DATUM: 2013-11-18 | TID: 22:57:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Usch den här veckan kommer verkligen att bli hemsk! Har hur mycket läxa som helst och prov på onsdag. Så om uppdateringen är dålig den här veckan så vet ni vad det beror på. Men nu är jag iaf klar med pluggandet för idag. Var tvungen att rita två bilder som ska lämnas in imorgon, och jag måste bara säga jag aldrig någonsin i hela mitt liv  blivit så missnöjd med en bild! Det såg ungefär ut som om en 7 årig hade gjort dom. Fick tillbaka mitt spanska prov idag och jag hade inte ett ända F, inte på en ända del. Inte ens ett E hade jag!? Blev så himla glad haha! Det är de absolut bästa spanska provet jag fått tillbaka sen 6:an då jag fick A... Är så jävla glad att jag bytte spanska grupp, har verkligen världens bästa lärare nu. 
 
 
 
Dagens schema. Och veckan har bara börjat, suck....

Hemma
DATUM: 2013-11-18 | TID: 00:00:26 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Äntligen hemma efter att ha åkt bil i 8 timmar! Även fast jag älskar att åka bil och gärna skulle kunna åka hela natten också så käns de skönt att gå och lägga sig i någorlunda bra tid, ska upp om 5 timmar och 20 minuter. Vi stannade på Ikea där jag köpte en sånt här laptop knä sak...vet inte vad de heter. Men vi åt inte på ikea eftersom att dom har så fruktansvärt äcklig mat där!! (Tycker jag)  Så de blev burger king och Max istället!

Gårdagen
DATUM: 2013-11-17 | TID: 10:25:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Hej igår så fyllde min moster år så vi började med att ta tunnelbanan hem till henne för att sjunga och bjuda henne på tårta. Sen for jag, mamma, två av mina mostrar och min morbror in till stan där jag faktiskt lyckades få med mig lite småsaker även fast jag bestämt att jag bara skulle köpa en grej, men mamma betalade allt förutom en sak så de var bra. Sen for vi till lokalen där min mosters fest skulle vara och fixade tills alla gäster kom och nu blir det bil i 8 timmar, wiho! 

Bye ume
DATUM: 2013-11-15 | TID: 20:45:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Hej sitter på flyget nu, men när de här inlägget publiceras så kommer jag redan vara i Stockholm. Åkte med Malmö aviation den här gången och dom bjöd på minihamburgare:3 
 

!!!
DATUM: 2013-11-15 | TID: 07:11:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Idag far jag, äntligen! Ska bli så himla skönt att komma bort från den här hemska, snöiga staden! Nu gäller det bara att överleva skoldagen.



Utväcklingsamtal och pizza
DATUM: 2013-11-14 | TID: 18:13:39 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Utväcklingsamtalet gick bra min mentor sa att jag var jätte duktig i skolan hoho, och jag kände mig faktiskt rätt nöjd själv med mina omdömen. Sen for jag och mamma och köpte pizza och nu ska jag ringa Ella.



Godmorgon
DATUM: 2013-11-14 | TID: 14:17:12 | KATEGORI: Mat/dryck

Kände att rubriken vart lite konstig med tanke på att det faktiskt inte är morgon längre... men jag stannade iaf hemma idag också för att vara riktigt utvilad inför Stockholm, åker imorgon! Idag steg jag faktiskt upp klockan nio trots att jag somnade vid fyra nån gång. Men jag vill vända tillbaka på dygnet för imorgon blir det skola. Har just ätit frukost (en väldigt sen frukost men ändå) och nu hade jag tänkt sätta mig och plugga engelska glosor, som jag tydligen har tills imorgon!, Innan mamma kommer om någon timme för jag ska på utväcklingsamtal._. Sen får vi se om vi äter middag i stan.
Lyx frukost:3

Vitt
DATUM: 2013-11-14 | TID: 10:20:00 | KATEGORI: Wanties/önskeoutfits

Slängde ihop ett snabbt collage, så ni får ursäkta dom fula bilderna men jag hade inte tid att söka efter några finare. T.ex så skulle mössan varit ännu vitare men aja...
Tröjan - Gant | Jeans - dr denim | Mössan - Hollies | Skor - Converse | Klockan - Daniel wellington

Onsdag
DATUM: 2013-11-13 | TID: 14:39:26 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Vaknade nyss, ops... Hade ju tänkt plugga hjärnet inför no provet som är nästa vecka idag. Men, men klockan är ju bara halv tre så det finns faktiskt gott om tid ändå. Stannade hemma från skolan idag också men ska försöka ta mig dit imorgon. Men nu ska jag äta min frukost och sätta igång med pluggandet.
Ha de bra!

Sjuk
DATUM: 2013-11-12 | TID: 10:00:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Stannar hemma från skolan idag eftersom att jag blivit sjuk. Kände det redan på bussen och sen när jag väl kom hem så lyckades jag trycka i mig en hel macka med nötter i, och såklart hittade jag inte mina allergitabletter så då fanns de inte mycket mer att göra än att sitta där och vänta ut skiten! Sen somnade jag, förmodligen av utmattning efter att ha haft panik över att inte kunnat andas i en timme. När jag vaknade mådde jag jätte illa så jag tog ett bad och efter det badet så hade jag både feber och ont i halsen-.- Har inte varit sjuk på hela den här terminen men just när man ska ner till stockholm så ska man ju såklart dra på sig världens förkylning...föresten har jag en massa kliande utslag över hela ansiktet, nacken och halsen ifrån dom där jävla nötterna. Fyfan vad jag hatar nötter! Nämen nu har jag klagat tillräckligt va? De finns ju faktiskt vissa fördelar med att vara sjuk också. Som att man t.ex slipper den hemska skolmaten och att man kan sova hur länge man vill!
Hoho gjorde godaste smoothien:)

Dagens
DATUM: 2013-11-11 | TID: 21:47:22 | KATEGORI: outfits

Tubhalsduk: Gina 
Skinnjacka: JC 
Tröja: H&M
Dr denim: D&D
Converse: eurosko
Väska: Michael kors

Film i aulan!
DATUM: 2013-11-11 | TID: 10:47:02 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Sitter och ser film i aulan. Ganska chill första lektion:)




Hemma!
DATUM: 2013-11-10 | TID: 22:41:18 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Så då var jag äntligen hemma igen! Har nyss duschat och gjort mig i ordning och nu ska jag nog sätta på ett avsnitt av glee och sen sova. Fick 500kr av mormor för att jag hjälpt henne att fota...kändes lite mycket, kunde ju faktiskt gjort det gratis. Så har lite dåligt samvete nu:/
Bild från tåget:)

15 saker om mig
DATUM: 2013-11-10 | TID: 15:23:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

1. Jag tycker matte är kul. (dock inte matte lektionerna) 
 
2. Jag har aldrig smakat nutella. 
 
3. Jag är väldigt egoistisk, men jag försöker att inte vara de.
 
4. Mitt hår och mina naglar växer JÄTTE snabbt, mitt hår växer ca 3 cm per månad och ibland mer.
 
5. Jag älskar höjder och mörker men är livrädd för döda flugor.
 
6. När jag var liten var jag besatt av katter, mina vänner kan relatera till de.
 
7. Jag älskar att vara för mig själv, så sköönt!
 
8. Jag har jätte höga krav på mig själv när det gäller att prestera i skolan, kan typ sitta och gråta dagen innan ett matte prov även fast jag pluggat jätte mycket. 
 
9. När jag blir stor vill jag bli mäklre av något slag, tror jag vill bli värdepappersmäklare eller ekonom.
 
10. Jag är 50% afrikan 
 
11. När jag var yngre var min absolut största fobi svamp, jag var så rädd att jag började gråta av att bara se en svamp. nu har min konstiga fobi för svamp släppt men jag kräks fortfarande om jag får en svamp i min mat.
 
12. Jag är nästan skrämmande lättroad, kan typ sitta och titta in i en vägg i flera timmar och ha skit kul.
 
13. Jag hatar att gråta ofäntligt, tror jag gjort det en gång och då vart alla helt ba "wow".
 
14. Jag kan inte äta korv, då spyr jag.
 
15. Jag hatar att bo i umeå, så fort jag får chansen så sticker jag!
 
så det var 15 saker ni kanske inte visste om mig, mina vänner visste säkert det mesta men... Kände att jag hade ganska mycket saker att skriva faktiskt! De blev till och med några som inte blev med.
bjuder på denna bild ifrån 7:an haha!
 
 

Dagen
DATUM: 2013-11-09 | TID: 22:32:51 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Idag har varit en lugn dag. Har hjälpt mormor att fota lite hattar och sjalar till hennes hemsida och även stått modell, har också bakat en tårta till morfar eftersom att det är farsdag imorgon:) sen har jag mest legat framför brasan och myst med katten. Imorgon ska jag och mormor försöka lista ut hur man byter bildformat till något konstigt bokformat och sen tar jag tåget hem.
Bjuder på detta fina collage!

Äntligen helg!
DATUM: 2013-11-08 | TID: 18:05:22 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Sitter i bilen påväg till mormor och morfar nu. Direkt efter en timmes bussresa så var det bara att sätta sig i bilen-.- dagen har varit ganska bra. Fick sitta och vänta på bussen i 1,5 timme men jag överlevde den timme oxå tack vara några trevliga grabbar som satt och väntade med mig:)


Twitter
DATUM: 2013-11-07 | TID: 06:58:57 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Har börjat om med Twitter nu så alla kan ju följa FeliciaMGs. Sov 12 timmar i natt så hoppas jag är pigg idag!



Kärlek
DATUM: 2013-11-06 | TID: 16:55:02 | KATEGORI: Mat/dryck


Väntar...
DATUM: 2013-11-06 | TID: 14:58:23 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Hejhej sitter och väntar på att mamma ska komma hem med ben and jerry's till mig! Slutade 11:10 idag så kom hem för någon timme sen. Ska nog sätta mig och göra som Lovisa, plugga matte...

Firar A med kladdkaka!
DATUM: 2013-11-05 | TID: 20:38:46 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Fick till baka ekosystemsuppgiften idag och gissa vad!? Jag fick A! Trodde jag faktiskt inte eftersom att jag knappt förstod själv vad jag skrivit haha! Men tydligen måste det varit något riktigt bra eftersom att hon läste upp en massa jätte avancerade exempel på hur man kunde skriva (gjorda av andra elver) som fått typ C och B. Följde med Ella till stan efter skolan eftersom hon hade tänkt köpa en tröja som tyvärr var slut:/ lyckades glömma min väska på bikbok och när vi sedan kom tillbaka, ungefär tio till femton minuter senare så stog den fortfarande kvar på samma plats där jag lämnat den. Tur! Nu ska jag nog köra lite squats innan jag går och lägger mig. Nu när min squat challenge är slut så har jag bestämt att jag ska göra 200 squats varje kväll.

-
DATUM: 2013-11-03 | TID: 21:01:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Idag har nog varit den bästa dagen på hela lovet, inte den roligaste men lätt den bästa. Har läst lite no, gjort den sidan jag hade kvar i matteboken och även gjort klart min bild läxa. Följde med mamma och hjälpte henne att panta och slänga kartonger och för de fick jag en tröja som jag velat ha länge. Så nu slipper jag köpa den själv och kan spara mitt barnbidrag tills nästnästa helg då jag, mamma och Tilda troligtvis far ner till Stockholm för att fira min moster som fyller år! Fick veta att vi skulle dit idag vilket gjorde denna dag ännu bättre:D


WANTED
DATUM: 2013-11-03 | TID: 17:39:00 | KATEGORI: Wanties/önskeoutfits

Tröjan - ginatricot | klockan - michael kors | jeans - dr denim | uggs - uggs australia 
 

Kan inte sova
DATUM: 2013-11-03 | TID: 04:51:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Ligger i sängen och saknar 7an efter att ha läst min och Ella's gammla blogg, som imprencip bara bestod av en massa depp inlägg om hur mycket vi hatade skolan. Trotts alla depp inlägg så kan jag inte minnas det dåliga. Typiskt mig. Jag minns oftast bara det som var bra med saker och ting, det kanske låter jätte roligt men det har sina nackdelar kan jag lova! T.ex så ser jag bara de bra i det som redan hänt och inte det som händer nu vilket gör att jag tycker att allting som händer nu suger. Men, men kommer förmodligen längta tillbaka till 8an nästa år. Nu ska jag försöka sova. Bjuder på en bild av ett inlägg ifrån våran gammla blogg.


 

lite sent men...
DATUM: 2013-11-02 | TID: 17:20:12 | KATEGORI: texter/inspo


Påväg hem
DATUM: 2013-11-02 | TID: 09:40:16 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Hej alla! Sitter i bilen påväg hem. Har "sovit" på hippologum med Wilma och Ella. Vi var vaken hela natten och jag är inte ens trött haha! De var kul fast än det var kallt och jag som älskar djur tyckte de var jätte mysigt. När jag kommer hem ska jag skynda mig att tvätta bort sminket och ta på mig onepiece och sen får vi se om jag somnar eller inte:)



Halloween
DATUM: 2013-11-01 | TID: 02:40:33 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Hej alla fina läsare! Nu sitter jag och Wilma och spelar lol...fast de går inte nå vidare bra haha! Dagen har iaf spenderats hos Wilma eftersom att det hände en sak så att mormor var tvungen att ställa in de med Luleå. På kvällen så var vi med Ella, regina och Alma. Imorgon ska jag och Ella sova på stallet med Wilma så de blir kul!