Gårdagens outfit
DATUM: 2014-06-15 | TID: 14:12:48 | KATEGORI: outfits


Linnet är från bikbok och skorna och shortsen är från hm:)

Tillbaka
DATUM: 2014-06-11 | TID: 15:18:18 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Det var ett bra tag sen sist nu, men jag har haft väldigt fullt upp och ingen blogglust alls. Kanske kommer ta en blogg paus till men vi får se. Orkar inte berätta allt jag gjort under den senaste tiden men kan iaf berätta att igår så serverade och fixade jag och några andra 8:or under 9:ornas avslutnings middag. Det var superkul trotts att vissa var väldigt otrevliga. Lovade mig själv och alla andra att jag ska vara super trevlig mot de 00:or som serverar mig nästa år. Åt så sjukt mycket igår så det blev ingen sömn, utan hela natten gick åt för att försöka att inte kräkas. Har en sån otrolig jävla fobi för att spy. Idag så hade vi skolavslutning och jag blev sen...som vanligt. Snubblade in i aulan och tog emot två biobiljetter. Det lönar sig att vara engagerad. Hoppas verkligen att jag får bli elevråds ordförande nästa år! Är inte missnöjd med mina betyg men dom räcker fortfarande inte för att ta mig in på de gymnasium jag vill, tror jag? Ikväll hade vi tänkt fara ut till Majas stuga men jag vet inte hur det blir med det, hoppas iaf att det blir av. Hörs sen.
Puss!

Hippie outfit
DATUM: 2014-06-01 | TID: 21:25:33 | KATEGORI: Wanties/önskeoutfits

Blev inspererad av Ellas nya byxor så slängde ihop en önskeoutfit. Ni får tänka er att tröjan är långärmad, skulle varit så grymt mycket snyggare! 
 
hippie outfit
 

Lördagen
DATUM: 2014-06-01 | TID: 14:15:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Hej. Lördagen spenderades med Inez. Först gick vi och fikade på brobergs där Vilma jobbade, sen gick vi på cirkus då mamma hade två biljetter över och sen sov hon hos mig och vi kollade film. Så det har varit super kul! Nu har hon just fart hem och jag ska sätta mig och plugga. Har haft jätte tråkigt hela långhelgen förutom i lördags då vi hade det super mysigt så det har inte blivit så mycket bloggande. Beställde hem lite nytt igår också, bilder på vad det var kommer sen. 
Puss!