I'm back!
DATUM: 2014-04-30 | TID: 11:35:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Nu är jag tillbaka efter två veckors bloggpaus! Sitter just nu i min säng, käkar paj och ser på en massa gammla avsnitt av Gossip girl för jag är nämligen ledig reseten av veckan! Ikväll blir det att fira valborg med bästa Ella. Under veckora som gått har jag umgåtts med vänner och gjort lite annat. Här får ni lite bilder som jag tagit under de två senaste veckorna. Uppdaterar mer senare. 
Puss!
Måste faktiskt erkänna att Ella tagit den sista bilden.

Köpt i turkiet del 1/blogg paus
DATUM: 2014-04-20 | TID: 20:39:00 | KATEGORI: inköp

Hello. sitter i sängen och ska snart plugga no. Kom hem imorse vid niotiden någon gång, har lyckats hållit mig vaken hela dagen! Som ni kan se i rubriken så tänkte jag visa hälften av de saker jag köpt i turkiet i detta inlägg. Anledningen till att jag inte visar allt i ett inlägg är helt enkelt för att alla grejerna inte ryms på en och samma bild och jag har dessutom bara haft tid att ta kort på de första grejerna jag köpte. Men som ni också kan se i rubriken så tänkte jag ta en liten bloggpaus, anledningen är att jag inte har tid, ork eller lust att blogga just nu. Har en massa i skolan och har dessutom förlorat en massa VIKTIG pluggtid under resan så jag har mycket att ta igen. Men efter bloggpausen så kommer ett inlägg om de resterande sakerna jag köpt i turkiet och ett sammanfattingsinlägg om resan, som förövrigt varit sjukt kul! Vill också tillägga att min avslutningskläning kommit nu så några bilder på den kanske också kommer upp senare. 
Bilden är tagen med min mobil och jag måste erkänna att kvallan verkligen inte var bra men jag hoppas ni ser ändå. Det mesta är köpt på en marknad i Managvat, typ allt förutom louis vuitton väskan, som jag tror är den jag egentligen köpte till Ella (köpte två) och chanel väskan som är köpta i en läderbutik. Kan också passa på att säga att parfymen heter chanel chance (tror jag) eftersom att det inte syns alls på bilden. Om ni undrar något mer så är det bara att kommentera!

Sista dagen
DATUM: 2014-04-19 | TID: 10:57:31 | KATEGORI: Turkiet 2014

Idag är sista dagen här:( ikväll går flyget tillbaka till Sverige. Vill inte hem till kylan och alla människor här är mycket trevligare. Fick hjälp av två killar att laga min iPhone jätte billigt! Aja ska iaf bli skönt att kunna göra sig förstådd hos alla man pratar med och viktigast av allt att kunna förstå dom. Tror jag kommer vara hemma på söndag och på måndagen har vi studiedag så jag har lite tid att vila iaf! Nu ska jag njuta av min sista tid här.
Puss!
Varmkorvar eller ben? Ja det kan man fråga sig.

Dagen
DATUM: 2014-04-16 | TID: 22:27:55 | KATEGORI: Turkiet 2014

Idag for vi ju som sagt in till sides centrum, där vi kollade på den gammla staden och red på kameler. Nu har vi just kommit hem efter en skit lång strandpromenad som slutade med shopping och nu sitter vi och fikar uppe i lobbyn. Fick iaf med mig en svart klänning som jag inte riktigt vet när jag ska använda men det lär vi ju se;)
Som ni ser på bilden längst ned till vänster så är jag lika röd som en tomat just nu!

Onsdag
DATUM: 2014-04-16 | TID: 12:38:16 | KATEGORI: Turkiet 2014

Hej i måndags så var jag i manavgat på en marknad där jag shoppade en massa, tror jag fick med mig fyra väskor tillbaka till hotellet. Igår så tog jag det mest bara lugnt och solade. Blev mer röd än brun, solen här är inte direkt som den i Sverige där man inte ens behöver solkräm. Idag vet jag inte riktigt av vi ska hitta på men tror vi ska åka in till sides centrum och kolla runt lite där.


Bjuder på dessa två bilder från poolen.

-
DATUM: 2014-04-14 | TID: 08:00:59 | KATEGORI: Turkiet 2014

Hej! Har inte så mycket att skriva om, var ju dom sagt på ett turkiskt bad igår och sen så gjorde jag inte så mycket mer. Råkade somna så när jag vaknade hade solen nästan gått ner så jag hann typ sola i 5 minuter. Så jag är fortfarande super blek. Ska försöka sola lite idag innan jag ska på någon marknad vid 12.
Bild från mina 5 min i solen:')

Framme
DATUM: 2014-04-13 | TID: 13:23:57 | KATEGORI: Turkiet 2014

Kom fram till side sent igår så han inte blogga något då. Sitter i lobbyn på vårat hotell eftersom att det finns gratis wi-fi här. Idag har jag iaf hunnit gå på ett turkiskt bad och fått massage och blivit skrubbad. Det var sååå skönt! Tipsar alla att göra det om dom reser till Turkiet någon gång. Har ätit en massa god mat och har tagit säkert tusen bilder men hinner tyvärr inte lägga upp alla nu men jag ska försöka göra ett inlägg där jag sammanfattar resan och lägger upp alla bilderna! Nu ska jag och Tilda dra och bada.


Här har ni iaf en bild av min frukost och en but av hotellet:)

Arlanda
DATUM: 2014-04-12 | TID: 09:24:43 | KATEGORI: Turkiet 2014

Är framme på Arlanda nu, kunde inte sova ett dugg i bilen så kommer vara skit trött då vi kommer fram i Turkiet. Kvart över två går flyget så vi fick ju ganska mycket dötid. Uppdaterar mer ikväll om jag har tid!





Bye Ume!
DATUM: 2014-04-12 | TID: 01:15:36 | KATEGORI: Turkiet 2014

Nu far vi mot stockholm. Har sovit några timmar för att orka upp imorgon (eller senare idag klockan är ju faktiskt kvart över 1 så det är lördag). Har packat klart nu också, försökte ta med mig så lite som möjligt för att rymma en massa nytt men det får nog bli att köpa en extra väska ändå hehe... Ska ju som sagt bila till stockholm så om någon har lust att göra den bilresan ännu roligare så kan den ju snapa: Felicia991. Men har endå en massa godis och älskar dessutom att åka bil så det ska nog gå bra. Om exakt 13 timmar så lyfter planet är såååå taggad! 
 
 

Dagens
DATUM: 2014-04-11 | TID: 18:16:49 | KATEGORI: outfits

T-shirt - Lindex
Jeans - Dr denim 
Sneakers - Nike air force

Grubberevyn
DATUM: 2014-04-11 | TID: 16:29:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Hej! Sitter i bilen påväg hem. Har vaccinerat mig mot hepatit A inför Turkiet resan. Imorgon bär det av. Ikväll blir det att bila ner till Stockholm så vi får väl se hur det går. Har hur mycket som helst kvar att packa! Hade till och med glömt packa min bikini...smart! Men som tur är så har jag en Elin som kan påminna mig om sånt. På skolan idag hade vi ett engelska prov som gick sådär och vi fick även se grubberevyn. Alla var jätte duktiga och var så himla imponerad av alla mina vänner som var med iår. Skit bra jobbat till alla er! Nu är det ju faktiskt också lov, så jag får väl önska er ett trevlig lov så hörs vi.
Puss!
Tog några skit dåliga bilder på några super duktiga tjejer och killar:)

New in
DATUM: 2014-04-10 | TID: 16:44:02 | KATEGORI: inköp

Fick ett tre timmars hål idag så då passade jag och mamma på att köpa lite nytt. Det blev en bodymisst från Victoria's secret och en tröja från lindex som jag kan ha till mina air force. Kanske kommer upp några bilder från dagen senare.
 

Summer outfit
DATUM: 2014-04-09 | TID: 20:15:13 | KATEGORI: Wanties/önskeoutfits

 
kippa
 
 

Irish candy
DATUM: 2014-04-09 | TID: 17:59:00 | KATEGORI: Mat/dryck

Idag var en bra dag. Hade redskapsgymnastik på idrotten, de är verkligen min grej! So:n var chill och på spanskan fick vi sluta tidigare. Efter skolan for jag, Elin och Wilma in stan och käkade och sen tog vi bussen hem. Fick en massa super gott påskgodis av mina underbara släcktingar i Irland. Påskgodiset är verkligen tusen gånger godare där! Fick ett supergulligt kort också, men tyvärr så hade jag ingen bild på det.
Ska försöka spara det stora ägget tills det att vi ska bila ner till stockholm. 

-
DATUM: 2014-04-08 | TID: 17:41:31 | KATEGORI: texter/inspo

 

Dagens
DATUM: 2014-04-08 | TID: 16:53:01 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Tisdag idag. Kom juste hem och ska plugga engelska. Hade jätte mycket lektioner idag men vi fick slippa hk:n som tur var! Fick tillbaka ett no prov och det gick bra. Wilma spräckte sin telefon, finally! (JK) Nämen seröst trodde typ det var omöjligt. Hon tappar den minst fem gånger per dag och hon har aldrig lyckats spräcka den förän nu. Själv lyckades jag spräcka min efter typ en månad...hehe. Ikväll blir det att laga piroger och kolla topmodel.
Dagens outfit: Tröja från bondelid, jeans från dr denim och stövlar från hunter.

Hål
DATUM: 2014-04-08 | TID: 10:21:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Fick hål i en och en halv timme så jag, Sandra och Wilma passade på att äta lunch i stan. De blev pommes och kinapuffar haha! Nu sitter vi i bussen påväg tillbaka. Då ska vi ha no och sen lunch. Ikväll blir det att laga piroger och plugga hk eftersoma tt det var det vi egentligen skulle göra under det här hålet.
 

Barnvakt
DATUM: 2014-04-07 | TID: 20:34:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Sitter i soffan och kollar topmodel med Max. Tog ikapp all matte idag på skolan så idag har jag mest bara tagit det lugnt. Bakat kladdkakemuffins, packat lite inför Turkiet, varit barnvakt och kollat serier är väl vad jag har gjort idag. Nu ska jag nog ta en dusch och sen sova. Hur har eran måndag varit?

Snowboard
DATUM: 2014-04-06 | TID: 14:39:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Hej! Sitter i bilen påväg hem från middagsberget i vännes. Har åkt snowboard från 10 i morse. Har nu officiellt, skämt ut mig för alla vännesbor som var ute och åkte idag. Körde snowboard för första gången på två år och för andra gången i mitt liv. Från början så kom jag inte ens upp på liften men efter ett tag så klarade jag de helt själv. Stolt! Fan vad kul det är, nästa vinter ska jag bara fokusera på att lära mig åka. De är mitt nya, ett halvår sena nyårslöfte! 

En vecka kvar!
DATUM: 2014-04-05 | TID: 17:01:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Bara en vecka kvar tills Turkiet nu. Är så sjukt taggad! Gjorde en egen kategori där jag kommer lägga alla inlägg från resan så dom blir samlade på ett och samma ställe. De är mest för min egen skull men tänkte bara säga de. Annars så har det inte hänt så mycket i helgen, ska förhoppningsvis åka snowboard imorgon om jag lyckas hitta någon backe där det fortfarande finns snö kvar. Har inte heller lyckats göra något av dom sakerna jag skrev att jag skulle i fredags. Men plugga är överskattat och särskilt när man inte fattar ett skit.



Black
DATUM: 2014-04-04 | TID: 13:07:57 | KATEGORI: Wanties/önskeoutfits

 
Black

Fredag
DATUM: 2014-04-04 | TID: 11:41:00 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Kom just hem efter en långpromenad med truls. Är ju som sagt ledig idag. Han trampade på mina air max så nu har jag sveriges brunaste skosnören haha! Nämen annars var det faktiskt riktigt mysigt. Beställde iaf hem en skolavslutningsklänning från nelly imorse. Den är från Leighton Meesters kollektion och den är verkligen hur snygg som helst! Ska se till att hitta ett par snygga skor att ha till den i turkiet. Ni får en bild på den då jag fått hem den.
Puss!
 
 

Helg!
DATUM: 2014-04-03 | TID: 21:57:01 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Då var det alltså helg för min del. Kom hem för ett tag sen efter att ha redeovisat mitt arbete för mamma, Elin, Ella och deras föräldrar, på skolan. Vi hade med oss fika som och det var faktiskt rätt mysigt! Skulle passa mig skit bra att börja skolan vid typ 3 och sluta typ 8 på kvällen. Är verkligen ingen morgon människa och om jag inte får sova ut helt och hållet så blir jag automatiskt sur och trött hela dagen. Imorgon har jag iaf två saker att göra, plugga matte och klippa mina super nötta hårtoppar. Kanske far in till stan ett litet tag och kollar efter en ny vår/sommarjacka också. Godnatt!
 
 

Kladdkakemuffins
DATUM: 2014-04-03 | TID: 15:16:58 | KATEGORI: Mat/dryck

Hej bakade Kladdkakemuffins tills ikväll då vi typ ska ha någon redovisning för våra föräldrar på skolan. Dom vart faktiskt jätte goda. Klicka HÄÄÄÄR för att komma till receptet. Har varit ledig hela dagen hittils, vi ska vara på skolan vid 18.00 tror jag?
 

Today
DATUM: 2014-04-02 | TID: 21:40:17 | KATEGORI: Allmänt/vardag

Hej! Sitter i sängen och lyssnar på musik, dricker smoothie och kollar runt på weheartit. Är ledig imorgon så jag orkar inte plugga ikväll kan lika gärna göra de imorgon. Idag slutade jag, Lovisa och Wilma 13:20 och då drog vi till stan och han köpa lite pommes innan vi mötte upp Ella och Elin vid bussen. Sen gick jag hem till Wilma och vi kollade topmodel tills min buss kom. Tog hem Max, for och pantade burkar för nått project vi har i skolan och sen har jag bara tagit det lugnt.